БФС проведе таен Изпълком, на който бяха взети редица решения,

...
БФС проведе таен Изпълком, на който бяха взети редица решения,
Коментари Харесай

Таен Изпълком на БФС

БФС организира скришен Изпълком, на който бяха взети редица решения, най-важните от които за идния на 18 март избирателен конгрес. От " Бояна " обаче не оповестиха публично какво е обсъждано по горещата тематика.

Хората на Боби Михайлов пуснаха малко известие, че са признати промени в Правилника за футболното съдийство. След назначението на унгареца Виктор Кашай за ръководител на Съдийската комисия, неговият предходник Костадин Гергинов му става заместител, както и сънародникът на Кашай - Георги Ринг.

" Членовете на ИК се срещнаха и с отчет за промени във финансовия устав, съгласно които отпадат таксите за картотекиране на футболисти за тимовете от Трета, Четвърта и Пета лига, елитните младежки групи, шампионатите за дами, девойки, плажен футбол, футзал и всички останали шампионати в аматьорския футбол ", допълниха предконгресно от " Бояна ".

Обичайна конференция нямаше, с цел да бъдат избегнати въпросите за конгреса.

Любопитното е, че в " Бояна " се събраха хора от определения на 12 октомври нов Изпълком и такива от остарелия. Сред тях бе и президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Присъствието на " остарели " членове значи, че решенията от съвещанието ще би трябвало да минат през Търговския указател.

Кандидат-президентът Димитър Бербатов стартира през днешния ден предизборната си обиколка, като първо ще спре в Русе. Там ще се срещне с локалните клубове, а по-късно ще посети и тези от Разградска област.

" Бербатов и екипът му ще обиколят страната, с цел да покажат почитание към хората, които построяват българския футбол, да обсъдят още веднъж най-големите проблеми на футболните клубове и да показват предложенията си за решения дружно с основни точки от тактиката за смяна и развиване на българския футбол ", оповестиха от екипа на благоевградчанина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР