БФС представи букмейкърската компания ElitBet“ като нов партньор на първенствата

...
БФС представи букмейкърската компания ElitBet“ като нов партньор на първенствата
Коментари Харесай

БФС обяви букмейкър за нов спонсор на Трета лига

БФС показа букмейкърската компания „ ElitBet “ като нов сътрудник на шампионатите в Трета лига. На презентацията в базата в Бояна участваха Десислава Захариева от страна на корпорацията, както и Румен Вълков – президент на Аматьорската лига и член на изпълкома, изпълнителният шеф Борислав Попов, както и Антони Здравков – началник на Зоналния съвет на БФС в София.

Договорът сред двете страни е за една плюс една години и включва телевизионно лъчение. То ще стартира от втория полусезон. Все още обаче няма изясненост дали ще е телевизионно или онлайн. Също по този начин от компанията „ ElitBet “ са се фокусирали да основат цялото цифрово наличие, да влязат интензивно с Трета лига в обществените мрежи и да стимулират младежите да.

„ Дълго търсихме вид за лъчение на мачовете от Трета лига. Този контракт ще ни даде опция за разпространение на аматьорския футбол. Бяха много дълги договаряния, само че мисля защитихме интереса на българския футбол “, сподели Борислав Попов.

„ Имаме четири зони с общо 85 тима и 43 мача на седмица. Това е капацитет, който не е развъртян, само че несъмнено се радва на интерес. Дано да успеем да покажем тази наслада от играта, която локалните хора изпитват с техните си тимове “, добави той.

„ Изключително съм щастлива, че нашата компания е първият сътрудник на БФС за Трета лига. Първата ни цел е да се употребява големия капацитет, който има в това състезание. Работим по цялостен ребрандинг на Трета лига, а също по този начин желаеме да има и противоположна връзка с почитателите “,.

„ Искам хората в тези клубове да усетят резултата от своя труд. Пари за тимовете, чиито мачове ще се излъчват, ще има, само че не очаквайте някакви невероятни суми “, сподели Румен Вълков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР