Безупречни къдрици, елегантен стил и ярка усмивка - днес Кейт

...
Безупречни къдрици, елегантен стил и ярка усмивка - днес Кейт
Коментари Харесай

Истинска купонджийка: Бурният нощен живот на Кейт Мидълтън в миналото

Безупречни къдрици, грациозен жанр и ярка усмивка - през днешния ден Кейт може без проблем да претендира за купата „ Мис съвършенство “.  Едва ли някой ще открие и един минус в държанието и външния й тип. По случай вчерашния рождения ден на Мидълтън ще ви разкажем повече за нейната младост.

Преди Кейт Мидълтън да стане херцогиня на Кеймбридж, постоянно се забавлява в нощните клубове на Лондон.  По това време тя към този момент излиза с принц Уилям и папараците безусловно са по петите им , а историята пази доста фотографски доказателства за тази радостна ера. 
                             

Връзката на Кейт и Уилям стартира, когато те към момента са студенти в университета Сейнт Андрюс. През 2005 година двамата приключват и се връщат в Лондон. Точно тогава те са завладени от нощния живот.  Любимите места на принца и приятелката му са клубовете Boujis и Mahiki, където си поръчват шампанско, водка и коктейли от маракуя. Двойката постоянно е придружавана от по-малката сестра на Кейт - Пипа Мидълтън. 

Всички знаят, че най-големият купонджия и шегобиец в английското кралско семейство е принц Хари. Въпреки това, папарашките фотоси от моментите, когато Катрин и Уилям напущат клубовете през нощта демонстрират, че по нищо не отстъпват на дребния наследник на принцеса Даяна.  Рошавите коси, зачервените бузи и искрящи очи ясно демонстрират, че Кейт и принц Уилям си прекарват ужасно. 
                             

Парти уредникът Тони Труман споделя по какъв начин Уилям и Кейт посещавали емблематичния клуб Pacha на испанския остров Ибиса . Уилям толкоз доста се наслаждавал на осъществяванията на диджей Ерик Морило, че му се обаждал на идващия ден, с цел да му благодари за „ невероятната нощ “

През този интервал Кейт Мидълтън са въплъщение на стила от 2000-те.  Блестящи поли, искрящи топове, рокли с щампи и високи ботуши - Кейт наподобява като доста други млади девойки в този интервал.  

Едно от най-известните вечерни излизания на Кейт се случва през 2008 година, когато тя провежда благотворително празненство.  Мидълтън се появява там с топ, декориран с пайети, и мини къси панталони.  
                             

Междувременно през 2007 година принц Уилям отива на боен подготвителен лагер в Дорсет, а Кейт остава в Лондон.  Това не се отразява добре на връзките на влюбените. Освен това тя е непрекъснато преследвана от публицисти . Всичко това води до раздялата им. Тогава Кейт не стопира да върви по клубове. 

„ И двамата бяхме млади. И двамата търсехме себе си “ , споделя принц Уилям за този интервал по-късно. 
                             

През лятото на 2007 година Кейт и Уилям, за наслада на своите почитатели, възобновяват връзката си и не престават да се забавляват дружно.  С течение на времето обаче съчетаването на кралските отговорности и дейния нощен живот явно става невероятно. Катрин и Уилям се женят и имат три деца. И в този момент ги виждаме напълно разнообразни. 

Приканваме ви да видите също по този начин да прочетете още нещо забавно за предишното на Кейт Мидълтън:
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР