Безумна ситуация се е разиграла по време на почивните дни

...
Безумна ситуация се е разиграла по време на почивните дни
Коментари Харесай

Безумие! Врачанин извади пистолет и стреля в центъра на Враца /снимки и видео/

Безумна обстановка се е разиграла по време на почивните дни в центъра на Враца, научи осведомителна организация BulNews. Хрупа хора блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града - това на площад „ Св. Софроний Врачански “ /бившия "Благоев "/.
Причината за показната сцена е сватбено празненство. Част от сватбарите били в такава еуфория, че решили да го покажат на всички. Насред кръговото кръстовище празнуващите излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите очевидно се вдигнал повече от допустимото, тъй като той внезапно извадил от колата си револвер и почнал да стреля във въздуха.
Съботният ден се оказал много запаметяващ се и за неволните очевидци на предсватбената забава. Очевидците на зрелището описват, че музиката на макс била съпроводена с възторжени крясъци. Мутренското държание пък уплашило хората, които минавали по това време в региона.
Празнуващите обаче не се смутили, а някои не стопират и до през днешния ден да се хвалят с изявата. Видео от затварянето на трафика и стрелбата бе качено даже като стори на профила на един от сватбарите, а съгласно осведомени със случката мъжът с оръжието е Чавдар Костов.
Възмутени от държанието на младежа врачани приканват органите на реда да се самосезират и да го санкционират с цялата тежест на закона. Очакваме бърза и професионална реакция от шефа на полицията във Враца Янко Янколов.
Припомняме, че стрелбата на публично място е закононарушение от общ темперамент, което е в детайли разказано в Наказателния кодекс. Чл. 60 от Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения категорично показва къде и по кое време е неразрешено да се носи оръжие. Никой няма право да се разхожда с револвер или пушка на публични места, с изключение на при реализиране на охранителна активност. Дори и при спортни и културни цели патрон в цевта или в барабана не трябва да има. В публични заведения за хранене и забавление, на политически, синдикални, културни и спортни мероприятия също е написано, че оръжие не трябва да се носи. Изрично е неразрешено боравенето с оръжие при и след приложимост на алкохол, наркотични или упойващи субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР