Безцеремонният тийнейджър се надяваше да използва дипломатическия статут на израелския

...
Безцеремонният тийнейджър се надяваше да използва дипломатическия статут на израелския
Коментари Харесай

На сина на израелския дипломат беше отказан имунитет, след като се натъкна на ченге с мотоциклет, защото мразеше да чака в задръстване

Безцеремонният младеж се надяваше да употребява дипломатическия статут на израелския си татко, с цел да се измъкне от две обвинявания в закононарушения, откакто се твърди, че съзнателно е прегазил служител на реда във Флорида офицерът няма да реализира своето.

Авраам Гил, 19-годишен, наследник на консула на израелското консулство по административни въпроси Ели Гил в Маями, беше счетен за неприемлив да получи имунитетите, предоставени на задграничните дипломати в Съединени американски щати.

„ Департаментът е осведомен с този случай. Можем да потвърдим, че като подвластен от израелски консулски чиновник, съответното лице няма право на цивилен или углавен имунитет “, се споделя в изказване на Държавния департамент на Съединени американски щати, получено от NBC Miami.

Гил беше задържан на 27 януари, когато влизаше и излизаше от коли на борда на мотоциклета си в Съни Айлс Бийч, когато полицейски лейтенант, извършващ прекъсване, видя младежа и му подреди да спре.

>

Мразещият трафика мотоциклетист, без да слуша командите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР