Безценната книга Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти

...
Безценната книга Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти
Коментари Харесай

Златните билкови рецепти и пророчествата на Преподобна Стойна за пръв път в юбилейно издание

Безценната книга " Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, препоръки и предписания " (изд. " Милениум " ) можете да намерите на всички вестникарски павилиони от през днешния ден в София, а от на следващия ден в цялата страна на цена единствено 12 лв..

В цялостното юбилейно издание за фамозната пророчица ще прочетете любопитни обстоятелства за обгърнатата в мистерии биография на Стойна Димитрова, за това по какъв начин се е отключила дарбата й, както и истории за невероятните чудеса, с които оказва помощ на хората, всички нейни предсказания и ефикасните и билкови предписания, церящи повече от 80 познати заболявания.

Феноменът Преподобна Стойна е родена в с. Златарево, само че прекарва по-голямата част от живота си в манастира „ Св. Георги “ в с. Златолист, в миналото Долна Сушица, Мелнишко. Често твърди, че патронът на храма е неин нравствен брат и че я насочва и й дава сили да вижда оттатък физическите измерения на света. И до през днешния ден в манастира се усеща особената и мощна сила, оставена от националната светица и се има вяра, че на гроба й се случват чудеса. Стотици българи се стичат към Златолист, молейки Стойна за помощ, като славата й на чудотворка се удостоверява даже и след гибелта й, а златните й препоръки за лекуване и билкови предписания са същински подарък за всеки, който посегне към тях.

Стойна е лекувала всевъзможни заболявания с билки, треви, камъни и вода, а най-вече с молебствия и думи. Казвали й от горната страна: „ Душите лекувай, душите! Тогаз и телата ке оздравеят! “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР