Безсрочна масирана акция в цялата страна, насочена най-вече срещу водачите,

...
Безсрочна масирана акция в цялата страна, насочена най-вече срещу водачите,
Коментари Харесай

Безсрочна ударна акция срещу дрогирани водачи започва МВР

Безсрочна масирана акция в цялата страна, ориентирана най-много против водачите, шофиращи след използването на наркотични субстанции, стартира от през днешния ден Министерство на вътрешните работи. Това се случва в резултат на в столицата, лишила живота на две млади дами.

Това оповестиха на ексклузивен брифинг в Министерски съвет министър председателят Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков .

" Много от тези рецидивисти, които преднамерено не съблюдават разпоредбите, са от тъмната част на нашето общество и имат възприятието за безотговорност. Никой не би трябвало да е над закона. От през днешния ден стартира национална акция против използването на наркотични субстанции ", сподели министър-председателят.

Акцията ще бъде безсрочна, до момента в който не бъдат регистрирани действителни резултати , безапелационен от своя страна беше Бойко Рашков.
 Полицайката, пособия на Георги Семерджиев, към този момент е в отпуск
Полицайката, пособия на Георги Семерджиев, към този момент е в отпуск

Бойко Рашков е разпоредил цялостна инспекция 16 години обратно

" Може би ще притесним някои от жителите, за което авансово се оправдавам, само че сме принудени да създадем по този начин, тъй като явно нашите дейности не упражняват нужния предпазен надзор и влияние над такива водачи на моторни транспортни средства ", съобщи той.

Рашков прикани още - жителите да спомагат на Министерство на вътрешните работи, като алармират за нарушавания на пътя.

" Между 17:30 и 18:00 часа в същия ден, когато е станал този драматичен случай, на Околовръстния път е имало различен лек случай, при който един български жител е решил, че за такава дребна щета, каквато му е предизвикал Семерджиев, не е нужно да оповестява на Министерство на вътрешните работи . Мисля, нека не се изтълкува превратно, че в случай че за този дребен случай бяха осведомени органите на Министерство на вътрешните работи, можехме да не сме очевидци на този драматичен случай. Като несъмнено, дебело наблягам, не трансферирам отговорността на този жител ", сподели още вътрешният министър.
 Полицаите потеглят по улиците на градовете пеша
Полицаите потеглят по улиците на градовете пеша

Където не може да се покрие територията с жива мощ, ще се употребява техника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР