Безсрамник, използвач и развратник - с тези думи вече наричат

...
Безсрамник, използвач и развратник - с тези думи вече наричат
Коментари Харесай

Разврат! Пезевенкът Джейхан Ибрямов изостави секретарката на Доган с три малки дечица. Мърсувал с развратната българка Виолета и я набутал в ДПС

Безсрамник, авантаджия и блудник - с тези думи към този момент назовават Джехан Ибрямов в родното му Търговище. Причината за гнева на турското население в района, известно със здравия си морал, патриархални полезности и религия във Всевишния, е фактът, че депутатът изоставил законната си брачна половинка Биршен поради грешен и много извратен разказ с палавата българка Виолета Ивайлова от Тетевен. Блондинката освен му пособия да “олаби жилата ”, само че чевръсто смучела парите му, които вместо в фамилната сметка отивали за екстеншъни, хиалурон, силикон и маркови парцалки на никаквицата. Както и за екскурзии до екзотични дестинации, които Ибрямов оправдавал като командировки.

 

Изоставената му жена Биршен пък е по-позната в структурите като “секретарката на Доган ”. Към днешна дата тя е самотна майка на трите им дребни дечица, станали жертва на ненаситния бащин нагон.

Причина за разтрогването на брака им били систематичните изневери на депутата с изрусената мръсница, чиято партийна кариера в Движението бележи нечуван напредък.

 

Виолета Ивайлова се набива в очите на Ибрямов още през далечната 2015 година, при една от командировките му в Тетевен и Ловеч. Тогава тя е малък аграрни производител и оказва помощ в фамилната плантация. Заварката става съвсем незабавно, настояват очевидци на първото им свиждане.

 

За привикналата да прави кариера в мъжки кревати Виолета, свалката с депутата е детска игра. Той пък с наслада си разкопчал дюкяна пред нея, без да му пука, че у дома го чакат жена и три отрочета. Да не приказваме, че в случай че не беше Биршен, той е щял да бъде елементарен теляк, засищащ престарели реститутки, а централата на Движение за права и свободи щеше да я гледа единствено на фотография, одумват го в Делиормана.

Особеното усърдие на перхидролката с обрязания му пенис я изстрелва съвсем до върховете на партията. Виолета е втори мандат общински консултант в родния си град и към този момент е измежду знаковите лица, а не изключително одухотворената й физиономия грее върху депесарските плакати.

 

По-възрастните турци и туркини не могат място да си намерят от позор, виждайки по какъв начин младата чампара разрушава едно от най-здравите фамилии в организацията. Те се гнусят да я гледат и по партийни сбирки, където тя нахално се бута за фотография с първите хора. “Още не си е вдигнала гащите, към устата й има бяло от Джейхан, а към този момент цъфнала на плаката ”, не сдържат възмущението си депесарите.

 

Ако има нещо по-гнусно от това женен мъж да мами жена си, то е, че това се случвало в самата централа на столичния бул. “Стамболийски ” - под носа на личната му жена, кълнат се съпартийци на Ибрямов. Той стартирал Виолета по медиите и даже в партийния уебсайт цъфнали напоителни дописки за “професионалните ” й триумфи.

 

34-годишната госпожица Ивайлова въобще не криела греховната си връзка, таман в противен случай. Тя съвсем зарязала родния си град и се нанесла в София с цел да е по-близо до възлюбения си. Свободното време прекарвала в най-лъскавите и скъпи заведения, където обилно демонстрирала разголените си крайници и стегнати гърди. На приятелките си казвала, че напълно скоро възнамерява да се нанесе в дома на Джейхан, където да му стане законна втора брачна половинка. Да не приказваме, че към този момент правела всичко допустимо заслепеният от пристрастеност блудник да я заплоди, та напълно да си опече работата.

 

За незапознатите с житие-битието на Ибрямов би трябвало да кажем, че в зората на кариерата си той е млад и никому незнаен търговищки селяндур с положително телосложение и заболели упоритости. Когато постъпва в редиците на младежкото Движение за права и свободи той учи за теляк в спортното учебно заведение, само че мераците му били да влезе в огромната политика. Ето за какво той насочва целия си сексапил към обичаната и вярна секретарка на Доган – Биршен и небрежно й завърта главата. След брака им той приключва политология и става неизменима част от висшия партиен ешелон.

 

Дали след гнусната му невярност с Виолета той ще се върне назад в Търговище или ще стане натъпкан шурей на богатите й родители в Тетевен, историята ще покаже.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Джехан Ибрямов Ахмед Доган Виолета Ивайлова ДПС Биршен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР