Безспорно понижението на цената на газа ще стигне до крайния

...
Безспорно понижението на цената на газа ще стигне до крайния
Коментари Харесай

Трайков разкри ще усети ли крайният потребител понижението на цената на газа

Безспорно понижението на цената на газа ще стигне до крайния консуматор, най-много при клиентите на топлофикационните сдружения. Решението ще е на "Топлофикация София ", само че предлагането ще пристигна от КЕВР. Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният енергиен министър и кмет на регион "Средец " Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко.

Припомняме, че точно на националния ни празник министър председателят Борисов разгласи, че цената на природния газ за България пада с 40%.

На Трети март: Русия смъкна цената на газа за България

"Намалението на сметките за парно няма да са в размер на 40 %. По-ниската цена на газа подхожда на настоящите пазарни нива ", сподели още той.

"300 млн. лв. ще са спестените пари годишно, надали производителите на самун ще усетят смяната ", счита някогашният енергиен министър.

Делян Добрев: Поевтиняването на съветския газ с 40% е голям триумф за България

Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко разяснява и провокации към регион "Средец ":

"Старая се да направя най-хубавото. Работата е динамична. Темата за хотел "Рила " е комплицирана, а постройката е огромна. За мен разногласието към градинката пред хотел “Рила” би трябвало да се завърши, защото там разкопки няма. Попитах дали има азбест в хотела, само че никой не ми отговори ", разкри Трайков.

"Част от имуществото и средствата ми са запорирани, уповавам се Цацаров (председател на КПКОНПИ) да покаже нов жанр на работа. Всичките ми средства са показани в декларация, платил съм налози за всичко заявено ", приключи кметът на регион "Средец ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР