Безспорно най-симпатичното лице в телевизионното състезание на НОВА ТВ Голямото

...
Безспорно най-симпатичното лице в телевизионното състезание на НОВА ТВ Голямото
Коментари Харесай

Миглена от Голямото преследване: Подиграват ми се за грозната усмивка!

Безспорно най-симпатичното лице в телевизионното съревнование на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ " Голямото гонене " е Дама Пика - Миглена Драганова. Единствената дама измежду постоянно досадните многознайковци Пламен, Любомир и Мартин обаче сама признава, че не се радва прекалено много на националната обич, тъй като мнозина се нервират, че прибира парите на участниците.

Брюнетката признава, че постоянно среща отрицателни мнения за себе си – да вземем за пример, какъв брой е грозна усмивката й. " В действителния си живот не се усмихвам чак толкоз необятно, не жестикулирам и не гримаснича чак толкоз ", споделя Миглена и прибавя, че положителното й въодушевление не е за да се подиграва на състезателите против себе си.

Като най-голяма изненада за нея зад кулисите на предаването Драганова акцентира растежа на водещия Ники Кънчев. " Първата ми реакция, когато го срещнах за първи път, беше: „ Не знаех, че Ники Кънчев е толкоз висок! "

" В началото ужасно доста ме напрягаше, първо, тъй като трябваше да застана на равна нога с хора, които са светлинни години пред мен във връзка с участия във формати и куиз надпревари, с по-добри достижения и опит. Затова бях най-напрегната и най-неуверена от всички. Да не приказваме, че съм единствената жена и го усещах по този начин, като че ли, надали не, съставлявам женското съсловие в тима ", споделя Миглена.

Симпатичната госпожа работи като преводач в рудодобивен комплекс. Определя се като една средностатистическа жена със семейство, две дъщери и куче, с което доста обича да прави дълги преходи и разходки измежду природата.

Обожава да кара колело, танцува национални танци и не е „ хартиен плъх “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР