Безспорно най-обсъжданите попълнения в новите български филми и спектакли са

...
Безспорно най-обсъжданите попълнения в новите български филми и спектакли са
Коментари Харесай

Вижте децата на артистите! Кои са най-талантливите наследници у нас

Безспорно най-обсъжданите попълнения в новите български филми и спектакли са децата на фамозните актьори. Сред най-интересните новоизгряващи звезди е дъщерята на Юлиан Вергов Алена . Тя от дълго време декларира намерено, че желае да овладее занаята на актьорското майсторство, само че акцентира, че не е поради татко й. Али е любителка на скейта и обича рисковия метод на живот. Дъщерята на Вергов тази година е абитуриентка и след завършването си ще кандидатства. Дали ще учи в България или чужбина, към момента остава мистерия.

„ Искам да стана актриса, само че освен поради татко ми. Точно когато започнах да виждам по какъв начин той играе и да ми изяснява по какъв начин стоят нещата, моята пристрастеност към актьорското майсторство се задвижи “, показа преди няколко години дъщерята на Вергов. Последното присъединяване на Али е във кино лентата „ Петя на моята Петя ", където тя си партнира с татко си и влиза в ролята на Джула.

„ Тя е доста друга от другите девойки, явили се на кастинга, разграничава се и от първичните показа на екипа за персонажа. Пристига дружно със скейта си и със своята чудесна иронична усмивка и всички толкоз харесват, че вземат решение леко да трансформират Джулето, с цел да пасне на Алена “, афишират от продукцията.

Сред към този момент осъществилите се звездни наследници е

Наум Шопов.

Неговият гений изгря в сериала „ Откраднат живот “. Хитовата докторска сага даде голям подтик в кариерата на сина на Христо Шопов . Макар Наум-младши да приключи медицина, в последно време се замисля дали да не се посвети напълно на актьорската си кариера. Той е и измежду най-успешните влогъри у нас. 28-годишният доктор може да стане трето потомство артист от семейството Шопови .

Известността на Катето Евро значително съумява да даде първичен подтик на

Александър Кадиев.

Упоритият правоприемник на звездата от „ Оркестър без име “ съумява да потвърди на аудиторията, че не е най-важното чие дете си. Талантливият артист и водещ към този момент няколко години балансира сполучливо кариерата си в театъра с тази на дребния екран и несъмнено е измежду потвърдилите се наследници на актьори у нас, написа „ България Днес “.

По стъпките на татко си потегля и

Борис Кръстев

- наследник на Малин Кръстев . Борис сега учи в НАТФИЗ в класа на Здравко Митков. Наследникът на Малинко към този момент има няколко постановки в биографията си.

23-годишната

Бернарда Береану

от дребна е наясно, че ще стане актриса. Критиците дефинират дъщерята на Кака Лара и Владо Береану като надарена и себеотдадена и без подозрение й дефинират огромно бъдеще на театралната сцена. Бенджи дебютира в „ Армията ", където продължава да играе в няколко постановки.

Дъщерите на Сашо Морфов и Рени Врангова

Неда и Сара

израстват в Народния и това няма по какъв начин да не им повлияе да градят кариера в креативните среди. Голямата Неда Морфова е сполучлив кинорежисьор и прави едни от най-известните международните реклами. Тя построява извънредно добра кариера в чужбина. Малката им щерка Сара учи в НАТФИ3 за оператор.

Още една щерка жъне триумфи освен в България, само че и на европейската сцена.

Девина ,

дъщерята на Васил Василев-Зуека и някогашната му половинка Нина Димитрова, наскоро завоюва премията на публиката на интернационален кино фестивал в Амстердам. Девина Василева е режисьор и сценарист на късометражната лента FгiDgid ( " Хлад " ), само че се появява и като актриса във финалните подиуми. Във кино лентата взе участие и Зуека . „ Беше много забавно да работя с татко ми ", споделя Девина , която явно е наследила гениите на родителите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР