Безспорно Марк Жирардели е световна величина и за всеки туризъм,

...
Безспорно Марк Жирардели е световна величина и за всеки туризъм,
Коментари Харесай

Борисов: За всеки туризъм е добре да има инвеститор като Марк Жирардели

„ Безспорно Марк Жирардели е международна големина и за всеки туризъм, курорт и страна, да имаш сходни вложители е нещо доста хубаво. “ Това разяснява министър председателят Бойко Борисов от Виена, където взе участие в среща на високо ниво Европейски Съюз – Африка, във връзка информацията, че световноизвестният скиор е притежател на „ Юлен “.

„ Доколкото знам се среща с нашите министри и по този начин или другояче тематиката „ Банско “ би трябвало да я развързваме и да отиваме към решение, тъй като е един прелестен курорт “, съобщи Борисов.

Той даде образец и със зимните курорти в Австрия и развиването на туризма там, от който се печели милиарди.

„ С пъти, пъти, пъти, пъти повече лифтове, писти и никаква екология. Тук няма ли „ зелени “? Ако нашите „ зелени “ дойдат, ще унищожават целия отрасъл в Австрия, при който към 30-40% провинции си изкарват хляба от това. Аз съм горделив, че България може би има най-силните зелени организации в света. Такива мощни организации аз не мога да си показва другаде да ги оставят да съществуват. Но нашите са такива, че съумяват. Както виждате, 20 години няма държавно управление, няма президент, който да откри храброст и кураж и да каже: „ Това въпреки всичко е едно вярно решение да се развива туризма “, сподели още Бойко Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР