Безспорно едно от най-интересните предавания, които се чакат с интерес,

...
Безспорно едно от най-интересните предавания, които се чакат с интерес,
Коментари Харесай

Разбра се коя голяма фолк звезда ще участва в Денсинг старс

Безспорно едно от най-интересните излъчвания, които се чакат с интерес, е завръщането на " Денсинг старс ". Много звезди ще се впуснат в това премеждие и ние ще ги забележим в нова светлина, в каквато не сме ги виждали до момента. 

Вече писахме кои са първите три участнички, а точно синоптичката Натали Трифонова, певицата Гери-Никол и актрисата Мария Бакалова. А в този момент в задатък ще издадем още едно известно име. В шоуто ще забележим и една от известните попфолк певици. 

Младата фолк вяра Лидия, която е изобретение на артиста Галин, е измежду ВИП звездите в шоуто. Тя се вижда и на рекламата, посредством която bTV разгласи завръщането на " Денсинг старс ", написа show.blitz.

Запознати издават, че Лидия е доста надъхана за идния старт на шоуто и върви всеки ден на уроци по танци, с цел да смаже конкуренцията. Имала упоритости да победи, само че към същото се стреми и Натали Трифонова, която знаем какъв брой добре танцува. 

От кухнята на шоуто научихме, че измежду участниците има още една огромна фолк звезда. Ще стигнем и до нейното име, имайте малко самообладание и ще разкрием и останалите участници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР