Безспорно е, че съдбата на това управление ще бъде решено

...
Безспорно е, че съдбата на това управление ще бъде решено
Коментари Харесай

Иво Инджов: България е детска градина в сравнение с някои парламенти по света, където се стига до масови мелета

Безспорно е, че ориста на това ръководство ще бъде решено на предварителни избори. Аз от дълго време предвиждам, че евентуално предварителните избори ще се случат към локалните или дружно с тях през 2023 година, тъй като до тогава обединяването на антигерб основа, осъществяването на лични стратегии, зареждането на личната клиентела във властта, ще бъдат фактори, които ще надделеят над разграничителните линии. 

Това разяснява пред Нова тв Иво Инджов.

В един миг имаше чувството, че държавното управление ще падне всеки миг около Украйна, само че там бяха начмерени едни взаимни отстъпки в типично български жанр. И в този момент държавното управление ще си ръководи. Ако тематиката за Северна Македония не катурне държавното управление, съгласно мен държавното управление ще оцелее, уточни той.

А що се отнасяя до политическия спектакъл, на който станахме очевидци, не трябва да се впечатляваме чак толкоз. Имало е и по-драстични случаи и конфликти. България е детска градина спрямо някои парламенти по света, където се стига до всеобщи мелета, добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР