Безспорно е, че Леонардо ди Каприо е най-известен с ролите

...
Безспорно е, че Леонардо ди Каприо е най-известен с ролите
Коментари Харесай

Как и защо бивш футболист се подигра с Леонардо ди Каприо

Безспорно е, че Леонардо ди Каприо е най-известен с функциите си в киното. Но има още две неща, които не отстъпват чак толкоз доста на славата му на добър артист. Първото е, че той е ревнив бранител на климата и природата като цяло.
 Леонардо ди Каприо и Лоти Мос дружно на празненство - 30 години, откакто излиза със сестра ѝ Кейт Мос
30 години, откакто излиза с Кейт Мос, Леонардо ди Каприо смъква 25-годишната ѝ сестра

Модел и под 26 година - несъмнено му е в таргет групата

Второто е, че (случайно или пък не) всички дами, с които излиза през последните години, са много по-млади от него. Именно това стана мотив за една много уместна смешка по негов адрес.

По време на събитие в Лондон, отдадено на  " Убийците на цветната луна ", Леонардо ди Каприо се изсмя на изказванието, че футболистите от Висшата лига са по-добри спортисти от баскетболистите в NBA.

Като даже евентуално шеговито попита " Какво е това Арсенал? ", визирайки един от най-големите клубове в Англия и в света. Тези думи на Леонардо ди Каприо обаче не се харесаха на един от някогашните играчи на клуба Месут Йозил.

Arsenal Football Club is older than 25 years … so why should he know?????
— Mesut Özil (@M10)
Бившият немски национал с турски корени написа в X, остарелия Twitter, че евентуално артистът не знае какво е Арсенал, тъй като клубът е на повече от 25 години.

По този метод Йозил иронизира обстоятелството, че 49-годишният Ди Каприо се среща единствено с дами, които са под 25-годишна възраст, написа Goal.com.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР