Безспорно документалният филм за Дейвид Бекъм, който наскоро излезе в

...
Безспорно документалният филм за Дейвид Бекъм, който наскоро излезе в
Коментари Харесай

Любовницата на Дейвид Бекъм отвърна на удара: Той лъже!

Безспорно документалният филм за Дейвид Бекъм, който неотдавна излезе в " Нетфликс ", провокира голям интерес измежду феновете, които бяха позволени освен до професионалния, само че и до персоналния живот на футболиста.

Наред с триумфите и паденията му на терена, всички чакаха с неспокойствие да схванат и елементи към фамилните му връзки с някогашната певица от групата " Спайс гърлс " и сегашен дизайнер Виктория Бекъм. Двамата споделиха по какъв начин се е развила връзката им през годините и разясниха всички щастливи и сложни моменти, през които са минали като двойка. Безспорно, най-очакваният миг беше този, който се случи през 2004 година, когато медиите гръмнаха с новината, че Дейвид Бекъм е изневерил на жена си с асистентката си Ребека Лус. Самата тя няколко месеца по-късно удостовери всичко написано по техен адрес.

Дейвид обаче тогава замълча, същото направи и Виктория. Двамата разясниха този миг едвам в този момент, в документалния си филм, като обаче по-скоро описаха по какъв начин са минали през този интервал и по какъв начин са избавили връзката си. Те нито потвърдиха, нито отхвърлиха за изневярата, само че върнаха медийния интерес още веднъж към Ребека, която през днешния ден е щастливо омъжена и е майка на две деца.

Въпреки че през миналите години холандката да резервира безмълвие по тематиката, в последна сметка реши да приказва и както сама признава, да се отбрани от връхлетелите я нови нападки.

" Всичко е в стила: " Горкият аз ", а би трябвало да поеме отговорност. Разбира се, той може да споделя каквото си изиска, разбирам, че има някакъв обществен имидж, само че се показва пред обществото като жертва, а мен като човек, който си е измислил тези истории. Да, историите, които се пишеха, бяха ужасни, само че те бяха истина. Едно е да държиш за себе си тези неща, тъй като са част от твоя персонален живот и е напълно друго да подвеждаш феновете. Много хора бяха не запомнили за цялата тази история. Той я извади още веднъж, освен това по метод, който рефлектира на репутацията ми ", показа Ребека в тв изявление.

Според нея Дейвид е можело да разяснява тази част от живота си с " не беше най-достойният ми миг " и да завърши тематиката.

" По-лошото за мен е, че той споделя, че не му е харесало да гледа по какъв начин жена му страда. Това ме тормози. Защото той е този, който е предизвикал страданието. Можеше просто да каже, че това е сложен миг и не желае да приказва за това. Но той преднамерено направи по този начин, че да наподобява като че ли е моя виновност и че той няма нищо общо ", споделя още брюнетката.

Лус описа, че дълго време обмисляла дали още веднъж да разяснява изневярата на футболиста. Направила го, тъй като в общественото пространство още веднъж се въртят доста истории по тематиката, а нейните деца също ровят в Google и четат. Затова и желае да им покаже, че майка им е задоволително смела, с цел да се изправи и да се отбрани.

По думите й, по-интимната й връзка с Дейвид почнала по време на турнето на " Реал " в Азия. Тогава той й писал, като двамата се разбрали диалозите им да останат загадка. Въпреки това един от испанските му телохранители една вечер я предизвестил да спре да изпраща пикантни известия на Бекъм, тъй като той ги демонстрира на съотборниците си и всички й се подиграват.

Една от най-фрапиращите случки пък била, когато Виктория й позвъняла с думите, че не може да се свърже с Дейвид, тъй като не й подвига. По нейна молба Ребека тръгнала да го търси и отишла в дома на Роналдо, където имало ваучър. Качила се до една от стаите, пред която стояли телохранителите на Дейвид и им споделила шушукайки, че Виктория звъни. Дейвид отворил и до момента в който говорел със брачната половинка си, Лус видяла испански модел да лежи в леглото. С това тя ясно сподели, че не е единствената, с която Бекъм е изневерявал на Пош Спайс, пише Дир.бг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР