Безспорно да ти откраднат интернет самоличността е толкова неприятно, колкото

...
Безспорно да ти откраднат интернет самоличността е толкова неприятно, колкото
Коментари Харесай

Никой не е защитен: Българските звезди, които пострадаха от хакери през годината

Безспорно да ти откраднат интернет самоличността е толкоз неприятно, колкото нарушители да ти влезат в дома. Уви, и през актуалната година много от родните звезди останаха с отраднати Instagram профили. 

Схемата най-често е една и съща, въпреки че доста от звездите избират да не приказват по тематиката. Кои са известните българи, които останаха без достъп до платформата, даваща им максимален контакт с почитателите им?

Преслава

" Здравейте! За страдание остарелият ми профил беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на остарелия, само че за жалост възможностите не са огромни. Очаквам да ме последвате и тук ", написа през юни певицата. По-късно си върна достъпа до остарелия профил.

Виж още: 3+1 трикове, с които да не станете жертви на хакери в обществените мрежи

Валери Божинов

Новината се появи първо в профила на някогашната му другарка Биляна Дол. Тя помоли да се рапортува профилът му, само че по този начин и не си върна достъпа до него. В момента той е притежател на момчета, които пишат на арабски.

Симона Загорова 

Певицата стана жертва на няколко пъти. Поискаха ѝ и пари, с цел да си върне достъпа. Хакерът бил безпаричен турски студент. Е, Симона не му заплати сиканите 320 евро и си сътвори нов профил. 

Виж още: Хакери дебнат BG звезди в Instagram! Кои 9 към този момент пострадаха?

Илиян

Поп-фолк артистът също се оплака от корист, само че при броя на почитателите му. Една заран се събудил и те били намалели с 10 000. 

Venzy

Рапърът също стана жертва на хакери. Те пък продават очила.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР