Безспорният шампион в супер-средна категория в професионалния бокс Саул Алварес

...
Безспорният шампион в супер-средна категория в професионалния бокс Саул Алварес
Коментари Харесай

Канело и Мунгуя демонстрираха взаимно уважение

Безспорният първенец в супер-средна категория в професионалния бокс Саул Алварес (60-2-2) и непобеденият досега Хайме Мунгуя (43-0) застанаха лице в лице на публична конференция в Лос Анджелис. Двамата мексиканци показаха почитание един към различен, а Мунгуя даже разкри, че при започване на кариерата си е бил въодушевен от Канело и е желал да реализира неговите триумфи.

" Искам да благодаря на Канело за тази опция. Ще бъде огромна борба и аз работя доста крепко за нея. Вива Мексико! Той постоянно е бил източник на мотивация и горделивост за мен. Когато бях в зората на кариерата си, гледах борбите му и си споделях, че желая да съм като него ", съобщи 27-годишният войник от Тихуана.

Канело също призна качествата на бъдещия си съперник сред въжетата.

" Казах, че няма да се удрям против мексиканци, само че Мунгуя си е заслужил шанса и е доста оправдателен. Той е порядъчен и удря крепко. Обичам такива провокации. Искам да се боксирам против гладни за триумфи спортисти като него, които са подготвени да дадат всичко от себе си. Надявам се всички да проумеят, че този дуел е страховит за всички въвлечени и почитателите ще бъдат най-големите спечелили. Каня всички да се насладите на едно същинско празненство и един мотив за горделивост на всички мексиканци ", съобщи носителят на трофеи в четири разнообразни версии.

" Всеки път, когато двама мексиканци се боксират, знаете, че ще бъде същинска война. Особено в този момент, когато двама мексиканци ще играят за първи път за всички четири трофеи в една дивизия. Ще потвърдим на света, че мексиканският бокс е най-хубавият в света ", добави Канело.

Двамата мексиканци ще се изправят един против различен на 4-и май в " T-Mobile Arena " в Лас Вегас, Невада.
 Хърн разкри имената на двама евентуални противници на Канело
Хърн разкри имената на двама евентуални противници на Канело

Давид Бенавидес и Терънс Крофърд биха могли да премерят сили с мексиканеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР