Безспорен факт е, че марката Mercedes може да бъде класифицирана

...
Безспорен факт е, че марката Mercedes може да бъде класифицирана
Коментари Харесай

Mercedes анонсира най-противоречивата си кола досега, Maybach SL

Безспорен факт е, че марката Mercedes може да бъде класифицирана измежду безспорните величия на автомобилната промишленост. Защото дано си го кажем, изобретателят на автомобила постоянно е налагал международната мода в тази област. И от първата кола на Карл Бенц до през днешния ден, марката продължава да прави доста красиви неща.

Бихме могли да изброим доста образци и няма по какъв начин да бъдем къси. Няма да го създадем обаче, тъй като в противоположен случай ще би трябвало да четете до на следващия ден вечер. Ето за какво ние се фокусираме върху SL. И ще разберете за какво вършим това в няколко реда.

На първо място SL значи Sport Leicht, с други думи състезателен и лек. SL не е бил лек от епохи, само че с положително предпочитание въпреки всичко можете да наречете модела състезателен. Същото важи и за най-новият SL, даже в случай че има двулитров четирицилиндров мотор под капака.

Но в този момент ще си приказваме за оповестяването на най-противоречивата кола на марката за всички времена. Mercedes сподели, че идва Maybach SL. А някой да е чувал за състезателен Maybach и за преимуществата муна писта поради неговите олекотени елементи? Точно по този начин, всеки Maybach е свръхлуксозна и на първо място ТЕЖКА лимузина или SUV.

И това сигурно ще важи и за Maybach SL. Единстнето опрощение е, в случай че SL значи Schwer und Luxus? Казваме „ сигурно “, само че в действителност не знаем нищо повече от късото прессъобщение на Mercedes, че идва Maybach SL.

Но е ясно, че този бранд няма да се откаже и от разкош и ще е надалеч по прословут спрямо елементарния SL. Което единствено по себе към този момент го прави да не е не е лек и състезателен автомобил.

Кога Mercedes ще пусне на пазара най-противоречивата кола, към момента не знаем, камо ли какви характерности ще получи колата, само че бъдете сигурни, че случили се това - ще ви осведомяваме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР