Безспорен факт е, че Lada 4x4, която познаваме и като

...
Безспорен факт е, че Lada 4x4, която познаваме и като
Коментари Харесай

Искате висока проходимост. Ето Lada 4x4 Bronto. Струва 27 000 лв.

Безспорен факт е, че Lada 4x4, която познаваме и като Niva, е измежду колите, предлагащи същински офроуд качества. Сега АВТОВАЗ ни демонстрира машина, подготвена да щурмува и най-тежките терени. Тя е готова от компанията „ Бронто”, които са известни със своите амфибии, създадени на база на всъдехода от Толяти.

Версията се назовава Lada 4x4 Bronto. Автомобилът е издигнат до 240 мм пътен луфт (+20 мм по отношение на общоприетата версия), колесните арки са разширени, инсталирани са офроуд гуми Bontyre Stalker MT. На двама моста има самоблокиращи се диференциали, задният мост е заздравен, амортисьорите са с повишен ход и подсилени пружини начело, а също има и антиблокираща спирачна система.

В тази специфична серия се оферират още подгрев на огледалата, климатик, подгрев на предните седалки, релси или експедиционен багажник, както и 17 версия на специфичната „ камуфлажна” декорация.

Всичко до тук наподобява добре и за най-запалените ловджии, щурмуващи всеки уикенд билата на планините. Въпросът е, че цената на тази кола варира от 19 600 до 27 260 лева, като в нея не са включени специфичните оферти и вариантите. Към последните спада подсилена отбрана на картера, лебедка (предна/задна), фарове за мъгла и спомагателни фарове за мъгла, монтиращи се на покрива, експедиционен багажник и други

Задвижването е познато: 1,7-литров бензинов мотор с мощ 83 к.с. И тази версия се предлага само с 5-степенна „ ръчка”.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Зад кадър по време на фотосите за календара „ Мис Тунинг 2018”

Бензинът изпревари дизела в Европа

Твоят персонален космос на борда на Peugeot 5008 (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР