Безсмислени са всякакви теории на конспирациите около Булгаргаз. Това каза

...
Безсмислени са всякакви теории на конспирациите около Булгаргаз. Това каза
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Безсмислени са всякакви теории на конспирациите около Булгаргаз

Безсмислени са всевъзможни теории на конспирациите към " Булгаргаз ". Това сподели в изявление за депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров, който е ръководител на Комисията по икономическа политика и нововъведения.

" По въпроса с енергетиката би трябвало да се постави ред и това става по следния доста явен метод – имаме Комисия за енергийно и водно контролиране, а тя на процедура е в нов състав и би трябвало да стартира регулярни инспекции освен в този момент на всички енергийни тържища – и на газовата, и на тази с тока. Тези инспекции би трябвало да станат систематична процедура, тъй като виждате другояче какво се получава. Всякакви хора описват някакви истории и се получава една безкрайна престрелка в медиите. Има потребност от мощен регулатор, който в този момент да излезе в края на месеца с отчет и да заключи практиките. Призовавам обществено - след инспекцията да отговорят на всички тези въпроси ".

" Предвид това, което прави Русия, събирайки големи военни сили на границата с Украйна, България би трябвало да е подготвена и да има запаси - газохранилището в Чирен би трябвало да бъде цялостно ". За това прикани депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров:

" Държавата и съответните органи би трябвало да създадат всичко допустимо това да се случи по най-бързия метод. Ние би трябвало да бъдем подготвени при ескалация на напрежението ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР