Безсилие на управляващите да се справят с проблемите, които има

...
Безсилие на управляващите да се справят с проблемите, които има
Коментари Харесай

Адемов за решетките на парламента: Безсилие на управляващите


Безсилие на ръководещите да се оправят с проблемите, които има в страната. Това беше една голяма изненада за народните представители. Така депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов разяснява поставените в Народното събрание решетки.

„ Никой не е питан и осведомен за това. Става въпрос за рекомендация от НСО, доколкото разбрахме от думите на Никола Минчев. Нито един от нашата парламентарна група не е осведомен за слагането на тези решетки “, добави той.

По думите му няма за какво ръководещите да се опасяват от митинги, тъй като те са част от демокрацията. „ Излиза чувството, че ръководещата коалиция я тресе страха от националната обич “, добави националният представител.

Хасан Адемов акцентира, че Движение за права и свободи поддържа всички решения, които са в полза на българските жители, в това число нарастването на пенсиите. „ Все още не сме видели окончателния вид. Трудно ни е да създадем оценка на това, което се предлага “, добави той, като посочи, че от Движение за права и свободи не са сигурни, че методът, по който нарастването на пенсиите се предлага ще способства за по-справедлива пенсионна система.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР