Безсърдечен човек извърши грозно дело.5-годишно момченце от София има нужда

...
Безсърдечен човек извърши грозно дело.5-годишно момченце от София има нужда
Коментари Харесай

Сърцето ми се срина! Откраднаха кутия с дарения за болното ми дете и я захвърлиха СНИМКИ

Безсърдечен човек извърши грозно дело.

5-годишно момченце от София има потребност от средства за лекуване в чужбина. Малкият Сами е с ТЕЛК 85% и е с диагноза детски аутизъм. Скъпоструващото лекуване обаче е непостижимо за фамилията му.

Сами не разпознава съвсем никого, не приказва, не знае името си, не поддържа връзка с други деца, не им обръща внимание, не е казвал даже " Мамо ".

Той се нуждае от лекуване, логопед, ерготерапия, психолог и лечения, с цел да може да проговори и да бъде здрав и да поддържа връзка с другите деца.

Нужни са ежедневни лечения и работа с психолог, логопед, електростимулация и звукостимулация, лекуване с барокамера, които за месец костват над 2 000 лв..

Сами не може да приказва и да поддържа връзка както останалите негови връстници. Но се оказва, че има вяра той да може да проговори и поддържа връзка като всички други деца.

Майка му копнее да го види да кара колело, да тича, играе и поддържа връзка с другите деца, да чуе заветното " Мамо ".

Родителите на момцето са разкрили банкова сметка за дарения, а доброволци са сложили дарителски кутии за него в град Перник. Преди ден обаче до майката на Сами доближават фотоси, които демонстрират в какво положение е една от кутиите за дарения - някой " добър " човек я е откраднал, а по-късно я е захвърлил. Грозното действие предизвика майката на Сами да напише следното в профила си във Facebook:

" Пиша и съм доста огорчена и ядосана. Пиша и пръстите ми треперят. Всички мои другари знаят, че синът ми Сами има потребност от лекуване. Всеки път като откраднат някоя кутия се наскърбявам, само че когато я видях счупена и захвърлена - сърцето ми се срина... Не мога да си обясня какъв малък " човек " би трябвало да си, с цел да откраднеш дарителска кутия за болно дете! Толкова е низко и долно! Няма да кажа нищо повече! Отвратена съм! Повръща ми се от тези долни хора, които са го създали! Днес е Ден на Доброто! На тези същите сякаш " индивиди " им поисквам да им се върне положително, колкото неприятно са създали! ".



Ева Марчева - майката на Сами, осведоми, че скоро отпътуват за трета вливка в Турция. Нужни са 130 000 лева за лекуването на момченцето със стволови кафези.

Родителите на Сами благодарят на всички, които ще го поддържат финансово или посредством шерване на акцията.

Банковата сметка е в ЦКБ АД, клон Варна -

Силвия Георгиева Георгиева – Пенева

BG 96 CECB 9790 4023 5699 01 /за Георги - Самуил Марчев/

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР