Безредиците, които протичат в поне 40 големи града в САЩ

...
Безредиците, които протичат в поне 40 големи града в САЩ
Коментари Харесай

Протестите в САЩ могат да доведат до рязък скок на случаите на COVID-19

Безредиците, които протичат в най-малко 40 огромни града в Съединени американски щати поради гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд от ръцете на служители на реда могат да доведат до внезапно повишаване на случаите на COVID-19 в страната. Влиянието на хаоса и вълненията в Америка върху броя на коронавирусните инфекции е „ неизбежно “, обявиха чиновници, представени от съветския вестник “Российская газета “.
Само предходната събота, петият ден на митингите, обхванали Съединени американски щати, броят на случаите с ковид скочи с 20 хиляди едновременно. Тази цифра е представена от CNN, базирайки се на данните на университета „ Джон Хопкинс “, който следи развиването на пандемията.
Общо все още COVID-19 е диагностициран при 1 милион 790 хиляди американци. И какъв брой от тях вземат участие в спонтанни митинги, никой не знае.
Събирайки се на големи и неконтролирани тълпи, протестиращите са " супер разпространители " на ковид , съобщи губернаторът на Минесота Тим Уолц. Според него вследствие на сходни безотговорни дейности в близко бъдеще в Съединени американски щати ще има нов гърмеж на инфекциозното заболяване. " Това е неизбежно ", съобщи губернаторът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР