Безпринципна подкрепа никога няма да дадем и няма да се

...
Безпринципна подкрепа никога няма да дадем и няма да се
Коментари Харесай

Балабанов: Задкулисно се е договорил предварително политическо правителство с втория мандат

„ Безпринципна поддръжка в никакъв случай няма да дадем и няма да се ротираме или тоест връткаме в името на някакви подмолни цели. Така че разумно нощес нашия водач в общественото пространство да изрази позицията си. “ Това разяснява Станислав Балабанов откакто нощес ръководителят на „ ИТН “ Станислав Трифонов отдръпна поддръжката си за ГЕРБ.

Никой не организира диалог всъщност с „ ИТН “, разяснява Слави Трифонов

По думите му след връщането на първия мандат се е видяло, че подмолно е имало сделки.

„ Говориш по какъв начин специалистите би трябвало да извадят страната от рецесия, а се оказа, че някъде подмолно се е договорил авансово политическо държавно управление с втория мандат “, изясни той.  

През първите 9 месеца министър председател ще е Николай Денков, а през идващите 9 – Мария Габриел

Според него Има Такъв Народ в последните две години е свършила доста неща.

„ Първо моделът ГЕРБ - поради нас Бойко Борисов, в никакъв случай повече няма да е министър-председател. Видяхме, че през днешния ден с помощта на Има Такъв Народ виждате какви са трусовете в правосъдната власт. Дали в случай че Има Такъв Народ не се беше появила на в общественото пространство и не стартира да чегърта още по време на митингите, този модел дали през днешния ден основният прокурор щеше да се държи по този метод, или дали персона като Мария Габриела щеше да бъде поставяна в такава обстановка “, сподели той.  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР