Безпрецедентното изявление на президента Байдън в неделя, че той се

...
Безпрецедентното изявление на президента Байдън в неделя, че той се
Коментари Харесай

Тръмп, Джей Ди Ванс, републиканските депутати реагират на решението на Байдън да се оттегли от президентската надпревара

Безпрецедентното изказване на президента Байдън в неделя, че той се отдръпва от президентската конкуренция през 2024 година, провокира реакции и от двете страни на пътеката. 

Ето по какъв начин някогашният президент Доналд Тръмп — претендентът на Републиканската партия за 2024 година — както и републикански сенатори, членове на Конгреса, губернатори и високопоставени партийни членове реагират на решението на президента да напусне конкуренцията единствено седмици преди Демократическата спогодба, връчвайки утвърждението си на вицепрезидента Камала Харис.

Бившият президент Доналд Тръмп

Тръмп сподели в телефонен диалог в неделя с Робърт Коста от CBS News, че известието на господин Байдън е пристигнало като " потрес за страната. "

Вицепрезидентът Камала Харис ще бъде номинирана от демократите, само че до момента в който чака да види по какъв начин ще се развие конкуренцията, това няма да повлияе на метода, по който ще продължи с акцията си. Тръмп сподели, че се кандидатира против върха на администрацията на Байдън, без значение от това кой е в...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР