Безпрецедентно обединение беляза предизборната кампания в Разлог. Всички кандидати за

...
Безпрецедентно обединение беляза предизборната кампания в Разлог. Всички кандидати за
Коментари Харесай

Скандално от Разлог! Безпредецентно обединение! Всички кандидати за кметове скочиха срещу В. Гърменов и вридкмета Иван Гюров

Безпрецедентно обединяване беляза предизборната акция в Разлог. Всички претенденти за кметове на община Разлог се опълчиха против държанието на претендента на МК Съюз на демократичните сили (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов и вр. и. кмет Иван Гюров, както и против потреблението на ресурсите на общината за политически цели.

Красимир Герчев – Политическа партия ГЕРБ, Велина Кулина – КП „ Продължаваме промяната – Демократична България “, доктор Румен Кондев - МК „ Заедно за мощна община “, Христо Зайков- МК СБОР и Радослав Кирев - КП „ Българска социалистическа партия за България “ входираха обща тъжба в Общинската изборна комисия Разлог за държанието на претендента за кмет на МК Съюз на демократичните сили (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов, потреблението на общински запаси и мероприятия, в това число и общинската администрация – посредством вр. и. д. кмет Иван Гюров - в интерес на акцията му.

За пръв път в новата история на Разлог , претендентите за общински кметове от другите политически партии, не билидопуснати да поднесат цветя и да вземат участие в мероприятието по случай 111 години от освобождението на Разлог. В събитието, макар предизборното време, на централнотомясто било отредено единствено и само за Венцислав Гърменов и всички претенденти за кметове на обитаемоте места от Съюз на демократичните сили (ВМРО БНД), както и с краткотрайното управление на общината.
Всички други претенденти останали зад въжета и огради, и не се позволени до формалната гала, споделят в жалбата си претендентите.
Кандидатите за кметове на политическите партии приканват за толерантна предизборна акция и съблюдаване на законите на Р България.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР