Безпрецедентни мерки за сигурност са взели правителството и в частност

...
Безпрецедентни мерки за сигурност са взели правителството и в частност
Коментари Харесай

ЕКШЪН В ПИК TV! Толкова полиция на едно място никога не е имало! МВР докара още униформени на протеста

Безпрецедентни ограничения за сигурност са взели държавното управление и в частност вътрешният министър Бойко Рашков поради днешния митинг на " Възраждане " пред Народното събрание, видя ПИК.

Пред основния вход на Народното събрание има стотици служители на реда, подредени в пет плътни редици, които не разрешават на разпрострялите да се приближат до постройката.

Органи на реда са ситуирани и по страничните входове на Народното събрание, които в допълнение са подсигурени и от железни ограждения.

Междувременно хиляди българи скандират " Оставка " и упорстват държавното управление да анулира всички противоепидемични ограничения и да отстранен зелените документи. Представител на " Възраждане " разгласи, че митингът не е политически и извика на микрофона: " Страх тресе кочината ".
свързани новини28468преди 46 минути44087преди 1 часа
Лидерът на " Възраждане " се включи онлайн на митинга и напомни, че те от дълго време желаят премахването на всички ограничения и на зеления документ.

Междувременно на митинга бяха докарани още спомагателни елементи на полицията. Очевидно органите на реда чакат недоволните да опитат да обхванат в Народното събрание.

Цончо Ганев от " Възраждане " съобщи пред протестиращите, че през днешния ден желаят да влязат спокойно и безшумно в Народното събрание, само че на следващия ден, в случай че не бъде отстранен зеленият документ, ще изнесат депутатите с краката напред.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПРОТЕСТА Пожарна охрана ПИК TV:















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР