Безпрецедентна за новото време на футбола ни среща на върха

...
Безпрецедентна за новото време на футбола ни среща на върха
Коментари Харесай

Ексклузивно! Борисов събира най-богатите българи при себе си - Домусчиев, Ганчев и Божков на крака при него за...

Безпрецедентна за новото време на футбола ни среща на върха се чака в околните дни. Лично министър председателят Бойко Борисов упорства при него да се съберат притежателите на трите гранда ЦСКА, Левски и Лудогорец. Новото състезание започва в петък и до тогава при министър-председателя дружно ще отидат Гриша Ганчев, Васил Божков и Кирил Домусчиев. Срещата е планувана в кабинета на премиера, написа " Труд ".

``
реклама

В четвъртък ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС поради тв правата. Клубът упрекна Домусчиев в четворен спор на ползи като притежател на излъчващата шампионата " Нова Броудкастинг Груп ", Лудогорец, " Футбол Про Медия " и член на изпълкома на футболната централа. Нито една от компаниите на предприемача не реагира през уикенда по въпроса. А ЦСКА остава на позиция, че желае друга телевизия да предава мачовете на тима и ще отчислява пари към БФС и противниците на " алените ".

Бойко Борисов персонално се е заел с босовете на клубовете да подсигуряват феърплей и не желае завихряне на торнадо още преди старта на сезона.

За последно притежателите на грандовете седнаха на една маса през 2003 година. Тогава самодейността беше на Божков, който тъкмо бе спечелил първата си купа като началник на ЦСКА. На срещата в столичния хотел " Рила " участваха всички най-мастити босове, само че споразумнията на масата не устояха повече от 100 дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР