Безпрецедентна подкрепа от сърцето на Европа получи обединението Продължаваме промяната

...
Безпрецедентна подкрепа от сърцето на Европа получи обединението Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Премиерът на Белгия: Най-прекият за България към Шенген е с бюлетина №12

Безпрецедентна поддръжка от сърцето на Европа получи обединяването „ Продължаваме промяната – Демократична България “, оповестиха от политическото обединяване.

С видео послание министър-председателят на Белгия Александър де Кро изрично декларира, че всички български жители заслужават да имат естествен европейски живот.
Най-прекият път България да излезе от застоя
и да се трансформира в заслужен европейски сътрудник минава през №12 в бюлетината и поддръжката за ПП-ДБ, които са единственият късмет България да тръгне напред: „ Гласувайте за обединяването ПП-ДБ с №12 в бюлетината. Това е най-бързият метод да се преборите с корупцията и да влезете в Шенген “, споделя Де Кро.

По-рано през днешния ден Кирил Петков съобщи, че след няколко седмици ще има постоянно държавно управление и този проблем няма да съществува, тъй че няма потребност от стягане на коланите

„ Просто ще върнем старите цели на Национална агенция за приходите, които бяхме създали ние, а това е не да се ревизират дребните заведения за хранене, сладкарници фризьорски салони, а огромните компании, тъй че страната да си събере налозите. Предпочитаме налозите да не бъдат вдигани, а Национална агенция за приходите да си прави работата. Вече сме потвърдили, че можем да го създадем и ще го създадем още веднъж. Мярката е доста елементарна – да си събираме Данък добавена стойност от всички компании по един и същи метод, да няма никой над закона и с привилегии “, разяснява Петков.

По думите му няма логичност налозите да са по-високи с 20%, събираемостта на Данък добавена стойност да е по-висока още веднъж с 20% и Национална агенция за приходите да не е могла да събере 17% от налозите. Има чадър над някои огромни компании, от които не се събират налози, уточни Петков.

Според него обединяването ПП-ДБ ще направи държавно управление след няколко седмици и ще събере всички налози. Знаем по какъв начин да събираме налозите – никой няма привилегии при събиране на налозите, всички са на равни начала, разяснява Кирил Петков. Той увери, че
ПП-ДБ няма да вдигнат налозите
нито на ресторантьорите, нито на бизнеса и ще завършат годината с под 3% недостиг и без корупция в Национална агенция за приходите. Данъците няма да бъдат пипани и качвани, а би трябвало да си свърши работата. Можем да го създадем и ще го създадем още веднъж, акцентира Кирил Петков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР