Безпрецедентен скандал разтресе TikTok през последните седмици. По-малко от месец

...
Безпрецедентен скандал разтресе TikTok през последните седмици. По-малко от месец
Коментари Харесай

TikTok инфлуенсърка обвинена в сексуален тормоз?! Ето защо

Безпрецедентен скандал разтресе TikTok през последните седмици. По-малко от месец след премиерата на Hype House (риалити, проследяващо животите на група TikTok знаменитости), една от звездите на шоуто разкри, че е бил жертва на полов тормоз. 

На 20-ти януари Джак Райт разгласява видео в Youtube, където споделя за травматичното си прекарване. В него той стъписа почитатели с личността, която уточни като собствен принудител – колежката му TikTok звезда, Сиена Мей.

Виж още: Без грим, без филтри... Дениз Хайрула се пусна натурална! Ще я познаете ли?!

18-годишната Сиена набра над 14 милиона почитатели в TikTok с видеата си на тематика body positivity и положително самочувствие. Повечето постове на инфлуенсърката включват фрагменти на нея по бански, постоянно до момента в който танцува на плажа. Този положителен имидж бе в цялостен прорез с шокиращите събития, които Джак разкри през сълзи пред камера.

По думите му, двамата се познавали от детинство и били в другарски връзки досега, в който тя не почнала да се възползва от него. „ На няколко пъти влизаше у нас без да попита, “ споделя инфлуенсърът във видеото. „ Будех се и я заварвах да ме опипва. “ Добавя, че Сиена един път даже проникнала в банята, до момента в който той се къпел.

И в случай че при други условия това би било случай на „ неговата дума против нейната “, то близнакът на Джак – Джеймс, разгласява фрагменти показващи по какъв начин Сиена се катери върху изпадналия в безсъзнание (вероятно поради използването на алкохол) Джак. Джеймс изясни, че тя постоянно се опитвала да малтретира брат му и той трябвало да се намесва. 

Самият Джак удостовери обвиняването: „ Честно казано се веселя, че имаме доказателство, “ сподели той. „ Разказвам за прекарванията си с вярата, че по този начин тя няма да навреди на някой различен. “ 

Виж още: Анти-пластична хирургия: Това ли е новата мода измежду звездите?!

Въпреки, че Сиена твърдо отхвърли всички обвинявания (и даже разгласява прочувствено документално признание по темата), общественото мнение наподобява бе ориентирано против нея: към днешна дата тя е изгубила близо един милион почитатели, а десетки инфлуенсъри я жигосаха. Разбира се, на почитатели не убягна и тъжната подигравка, че тя е лице на body positive придвижването – идеология, която проповядва почитание към себе си и близките. 

Признанието на Джак провокира полемика по отношение на стигмата, която доста жертви на полово принуждение (особено такива от мъжки пол) срещат в обществото. Хиляди разясниха думи на поддръжка и споделиха сходни истории. 

Изображение: https://www.instagram.com/jack.wright21/, https://www.instagram.com/siennamaegomez/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР