Безпрецедентен интерес на цяла България към разпродажбата на бутикови ориенталски

...
Безпрецедентен интерес на цяла България към разпродажбата на бутикови ориенталски
Коментари Харесай

Лидер на европейския пазар затваря врати!

Безпрецедентен интерес на цяла България към разпродажбата на бутикови ориенталски килими в най-големия софийски салон, който следва да бъде затворен.

Световноизвестната компания за бутикови ориенталски и неповторими килими „ Килим World “, която е водач на европейския пазар повече от четиридесет години, реши да затвори всички свои магазини. Наскоро почналата ликвидация към този момент е в разгара си. Това освен провокира изненада у жителите, само че и докара до невиждана шопинг еуфория. Мнозина настояват, че килимите в този момент се раздават безусловно „ гратис “!

Собственикът на фамилната компания „ Килим World “, господин Шахин, съобщи със страдание, че макар огромната известност, той е решил да се отдръпна от българския пазар. Като аргументи за това той показва възходящите усложнения по повод бизнеса с килими, както и неналичието на доставки на качествени килими, които са били ръчно изработвани в държавите-производителки.

Той също по този начин съобщи, че цените на килимите са се нараснали приблизително с 80 – 120% през последните 24 месеца, макар дългогодишните близки контакти с производителите на килими. Поради всичко това към този момент е невероятно да се съблюдава обещанието „ най-хубави цени и най-високо качество “.

Сега над 10 000 килима ще бъдат разпродадени, което е най-големият потрес в историята на българския пазар.

На въпроса дали разпродажбата се отнася единствено за платежоспособните хора в България, притежателят отговори: „ Абсолютно всички килими, които имаме в салона, са с големи отстъпки. Имаме потенциал да осигурим на всеки интериор избор от топ ориенталски килими. Всички те са неповторими и ръчно изработвани дълго време, заради което са извънредно качествени. Безупречният дизайн, който предлагаме, ще заинтригува освен феновете на извънредни артикули, само че и тези, които не са се осмелили да влязат в нашия салон до момента. Убеден съм, че в този момент, с помощта на фрапантното понижение на цените, сигурно всеки ще може да избере мечтания си килим “.



Уникален за българския пазар, салонът „ Килим World “, който е ситуиран в София, шокира купувачите с невижданата си ликвидация. Отстъпката е до 77% за 10 000 изключителни бутикови ретро експоната, само че и за съвременни килими, подобаващи за всеки джоб.   

По време на диалога господин Шахин уточни, че „ Килим World “ в действителност скоро ще затвори, само че и че килими, които костват милиони, ще намерят своите притежатели за доста малко време.

Той добави, че разпродажбата на висококачествени килими е неповторимо събитие за цяла България, тъй като не се е случвало даже в страните, които създават килимите.

Тъй като остават още напълно малко време и все по-малко килими, всички искащи е добре да се насочат към „ Килим World “ допустимо най-скоро и да сграбчен най-красивите, а в това време и най-изгодните наличия, за които може да се каже, че са инвестиция за цялостен живот.

Работно време на салона „ Килим World “ в София:

Понеделник – петък от 10:00 до 19:00 ч. и неделя от 11:00 до 17:00 ч.

Килим World

Бул. Андрей Ляпчев 72

Младост 2, София 1784

Тел.:  0876 699 566; 02 4949 333

* обява

 
--> --> --> -->

Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР