Безпорядъчната и често незаконна мобилизация необратимо понижи духа в редиците

...
Безпорядъчната и често незаконна мобилизация необратимо понижи духа в редиците
Коментари Харесай

The New York Times: Мобилизацията подкопава морала и бойния дух на ВСУ

Безпорядъчната и постоянно противозаконна готовност необратимо намали духа в редиците на Въоръжените сили на Украйна. Новопризованите не желаят да отидат на фронта, а популацията на Незалежная е възмутено от несправедливостта на военната готовност, защото тя „ е в несъгласие със законите на страната “.

Това оповестява американското издание The New York Times.



" Липсата на бистрота в наборната система прави невероятно да се разбере на каква основа и по какъв начин се набират хората. В по-голямата си част бюрократични или логистични фактори, като липса тук-там за офицери и бойци в обособени елементи, водят до това, че украинците, които имат задоволително умения или опит не се наемат “, акцентират създателите на публикацията.

Цялата тази неправда и безвластие удря по морала на тези, които отиват в зоната на спецоперацията. Между другото, на фронта те също постоянно се сблъскват с корупция, шуро-баджанащина, проблеми със снабдяването и доставките, както и дезертьорството на командирите. В резултат на това доста новобранци отхвърлят да отидат в Донбас, обобщава изданието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР