Безполезно е да правим новогодишните си обещания, считано от 1

...
Безполезно е да правим новогодишните си обещания, считано от 1
Коментари Харесай

Обещанието, което няма смисъл да си даваме на 1 януари

Безполезно е да вършим новогодишните си обещания, считано от 1 януари. Това поучава диетоложката Катрин Филипс, написа в. "Метро ".

Най-удачно е да променим метода си на живот през юни, споделя тя.

Причината - през зимата и изключително в края на годината и началото на идната човек има потребност от отмора и хибернация, а не незабавно да се втурне във фитнес салона. Да не приказваме за обстоятелството, че без нужната подготовка, тялото ни не е готово за натоварвания и това може да ни сътвори много проблеми.

Неслучайно едвам 8% от хората съумяват да спазят своите новогодишни решения за фрапантна смяна в живота.

Повечето от обещанията, които си даваме, са свързани с по-здравословното хранене и с множеството физически извършения. Но това е съвсем невероятно след празненствата, когато хиляди лакомства ни дебнат вкъщи. През зимата апетитът ни се изостря.

Свалянето на килограми с тренировки през януари е изключително мъчно, тъй като всички фитнес зали са заети, точно заради резервациите, направени в резултат на новогодишни решения. Да не приказваме, че е толкоз студено, а дните са толкоз къси и тъмни, че би трябвало да си вманиачен, с цел да посетиш салона след работа, изяснява още специалистът.

Всички решения за смяна би трябвало да стартираме през юни.

Само си помислете - та кой би се нахранил единствено с една салата през зимата? Докато през юни това е изцяло допустимо.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР