Безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви

...
Безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви
Коментари Харесай

Пеевски за дерогацията: Безполезна среща и чудовищна далавера

Безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да продължи и да не бъде спряна тази дерогация. Не разбрахме за какво незаконният съветски режим ще се цялостни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква изясненост, ще има гласоподаване в Народното събрание. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на БГНЕС.


„ Това, което обявиха от Политическа партия, че си отстояват периодите от март, значи, че новата коалиция ще се роди от „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Политическа партия. Дали това е ясното от днеска обединението „ Путин “ е реалност ще забележим по какъв начин ще бъдат гласовете и дали действително от Москва се командва българският парламент и българското държавно управление “, сподели Пеевски.

Много съм наскърбен от това, митниците не са си свършили работата, глобите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е направлявала доставките въобще. 60% са напускали рамките на страната, това е по-чудовищна спекулация и от следствието на Политико. Престъпният съветски режим се обогати пред погледа на българското държавно управление, акцентира Пеевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР