Безподобната“ Майли Сайръс се завръща с гръм и трясък, за

...
Безподобната“ Майли Сайръс се завръща с гръм и трясък, за
Коментари Харесай

Майли Сайръс ни въвлича в бляскав диско апокалипсис

„ Безподобната “ Майли Сайръс се завръща с гръм и тропот, с цел да ни придвижи в своя блестящ диско апокалипсис с новия си сингъл “Midnight Sky ”.

Парчето, въодушевено от миналата година от живота ѝ, разкрива другата изобретателна посока, по която певицата и актриса е поела.

Заедно с релийза на “Midnight Sky ” Майли показа и авторското си видео към песента, в което е по-себе си от всеки път – непримирима, сияеща, секси, разноцветна, експериментираща, мощна.

Клипът и парчето черпят заряда си от женската мощ на музикални икони, измежду които са и Стиви Никс, Джоан Джет и Деби Хари, които великодушно постоянно са били най-искрените съдружници на Майли Сайръс.

Във видеоклипа младата певица въвлича феновете в неповторимата си образна вероятност и потвърждава какъв брой добре в кожата си се усеща, до момента в който пее.

Както постоянно звездната изпълнителка и създател на песни не изневерява на себе си и няма какво да потвърждава пред никого:

“Много време измина, откогато не съм се чувствала толкоз добре сама. Родена съм да търча, не числя се на никого. О, не, нямам потребност да бъда обичана от теб/вас ”, пее Майли в припева.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР