Безплатни уроци по гребане, брейк шоу, баскетбол 3х3, олимпийската шампионка

...
Безплатни уроци по гребане, брейк шоу, баскетбол 3х3, олимпийската шампионка
Коментари Харесай

Румяна Нейкова ще дава безплатни уроци по гребане

Безплатни уроци по гребане, брейк шоу, баскетбол 3х3, олимпийската шампионка Румяна Нейкова, актрисата Милица Гладнишка, DJ празненство с огнено шоу, суинг танци, зумба, пилатес и йога, мобилна библиотека, както и срещи с известни персони... Всичко това при вход свободен от 12 до 14 август в първото издание на софийски фестивал, който ще се организира наоколо до езерото Панчарево. И по-конкретно – фестът ще се случи в непосредствена непосредственост до Водноелектрическа централа – Кокаляне.

Активностите са ориентирани към младежите на София, техните другари и фамилии. Събитието слага под светлините на прожекторите 4 акции с идея: за вярно развъждане на домашните животни на „ Четири лапи “; предварителна защита на използването на наркотичните субстанции на Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите към Столична община (ПИЦ по ПН – София); предварителна защита на психологичното здраве на фондация „ Анимус “ и поддръжка на хората с множествена склероза с фондация „ Министерски съвет – Мога Сам “ с самодейността „ Създай жерав “.

За дейния млад градски човек фестивалът предлага открити уроци по йога, пилатес, зумба, а феновете на суинга ще имат опция да потанцуват с треньорите от Flying Steps swing dance.

В трите дни на фестивала искащите ще могат да гребат с олимпийската шампионка Румяна Нейкова. Феновете ще имат достъп до безвъзмездни уроци по академично гребане и кану-каяк на територията на Панчаревското езеро.

Библиобусът на Столична библиотека (мобилна библиотека) ще издава безвъзмездни читателски карти на младежите до 29 години и ще предложи на дребните гости на фестивала игри.

Вечерите са непокътнати за музиката. На 12 август, петък, Милица Гладнишка с Мишо Йосифов секстет и Васил Спасов (пиано) ще ни забавляват с плана „ Като на кино “, с кино и анимационна музика. В събота, на 13 август, DJ празненство и огнено шоу чака всички запалени почитатели на електронната музика.

Томбола с награди от Столична община и сътрудниците на фестивала ще зарадва родените с шанс. Базар с облекла и бижута от български дизайнери и биопродукти от български производители ще е разполагаем на посетителите.

Седящите зрителски места са 200, включително шезлонги, пуфове, хамаци. Мястото предлага разнообразна селекция от храна и питиета. Обществен паркинг е наличен на 300 м от Агора.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР