Безплатни тренировки в парка за децата на Район Илинден! За

...
Безплатни тренировки в парка за децата на Район Илинден! За
Коментари Харесай

Безплатни тренировки за децата на Илинден в Западен парк

Безплатни тренировки в парка за децата на Район Илинден! За това се договориха Българската асоциация на Североатлантическите спортове и кмета на регион “Илинден ” Иван Божилов, като самодейността е част от акцията на районния кмет “Спорт против експанзията ”! Патрон на събитието са олимпийската ни медалистка Стойка Кръстева и треньорът й Борислав Георгиев.

 

Лакрос, диск-голф, ръгби, крикет, бейзбол и още доста спортове ще могат да играят в Западен парк възпитаници и техните родители! В съботния ден, на връх есенното равноденствие, десетки деца взеха присъединяване в демонстрациите, които представители на федерациите направиха за тях.

 

Председателят на Столичен общински съвет Георги Георгиев поздрави участниците в самодейността и даде обещание на асоциациите подпомагане при развиването на разногласията им в София. А ръководителят на непрекъснатата комисия за децата, младежта и спорта в СОС госпожа Татяна Георгиева заяви, че реновирането на спортните площадки в “Илинден ” ще продължи!

 

Кметът Божилов, който се кандидатира за нов мандат, дружно с гостите от Столичния общински съвет също ще включиха в тренировките в Западния Парк в София, видя наш кореспондент.

Тагове: Стойка Кръстева Борислав Георгиев Иван Божилов Илинден Западен парк СОС Татяна Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР