Безплатни профилактични прегледи за диагностика на рак на млечната жлеза

...
Безплатни профилактични прегледи за диагностика на рак на млечната жлеза
Коментари Харесай

Безплатни онкологични прегледи цял месец в Бургас

Безплатни профилактични прегледи за диагностика на рак на млечната жлеза провежда Комплексния онкологичен център в Бургас. Те ще се организират през целия октомври. " Вярваме, че профилактиката е първата стъпка към по-ранната диагноза и сполучливо лекуване на тази болест ", показват от здравното заведение.

Кампанията е насочена към дами от 35 до 50 години, с фамилна анамнеза ( баби, майки, лели по майчина лилия с рак на гърдата).

Прегледите ще се правят от 01.10. 2019г. до 31.10.2019г., всеки ден от 12:30 ч. до 13:00 ч., в Хирургичният кабинета - 204 на Диагностично-консултативен блок в КОЦ- Бургас. Прегледите включват ултразвуково сканиране на млечни жлези.

Записване на посоченият телефон: 056/82 01 42 или на място.

" Не вършим обаче единствено една стъпка, а продължаваме и по-късно ", показват от Комплексния онкологичен център в Бургас и приканват: " Заповядайте в 19:00 на 02 октомври 2019 година в зала " Георги Баев " на Морско казино, където публично ще бъде открита акцията на КОЦ - Бургас Бяла Лястовица. Именно тя дава началото на профилактичните прегледи ". В рамките на акцията ще бъде показан профилиран екип за профилактика, диагностика и лекуване на рак на гърдата.

" Смятаме, че с изключение на да съществува на хартия, това би трябвало да бъде действително рутинно работещ екип от лекари-специалисти, които да вземат участие и провеждат лекуването на пациентите с тази диагноза. Независимо, че има и единични други сходни екипи в страната, поставяме старания да създадем първия действително работещ екип, който да работи за ранно разкриване и да провежда характерното лекуване и следене при тези пациенти. Нека дружно открием нашата бяла лястовица, която да донесе повече вяра ", споделят медиците.

Съорганизатор на акцията е съдружие " Онкоболни и другари ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР