Безплатни прегледи, организирани по повод Международния ден на детето -1

...
Безплатни прегледи, организирани по повод Международния ден на детето -1
Коментари Харесай

Безплатни прегледи по случай 1 юни ще се извършват в столична болница

Безплатни прегледи, проведени във връзка Международния ден на детето -1 юни, ще се правят в болница " Софиямед ". Това оповестиха от лечебното заведение. Инициативата е обичайната и е в границите на акцията „ Бъдете здрави “, проведена от болничното заведение.
Педиатрите от Детско поделение на УМБАЛ „ Софиямед “ ще преглеждат гратис на 1 юни в постройката на ДКЦ „ Софиямед “- в кв. " Люлин " (бул. „ Джавахарлал Неру “ 23). Необходимо е авансово записване по телефона или през системата  . Прегледите ще се правят от експерти по обща педиатрия, детска пулмология, детска неврология, детска гастроентерология, детска хематология. Прегледите ще се правят на деца на възраст от 0 до 18 година Всички прегледи се реализират с регистрация преди непокътнатия час на съответната регистратура на лечебното заведение.
Последната акция с безвъзмездни прегледи в лечебното заведение беше във връзка 11 години от основаването му. В болничното заведение се правиха безвъзмездни прегледи на деца, както и за социално-значими болести измежду възрастни.
ИЗТОЧНИК: БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР