Безплатни пешеходни турове за варненци и гости на града ще

...
Безплатни пешеходни турове за варненци и гости на града ще
Коментари Харесай

Екскурзоводи водят любители на историята по местата, които свързват Варна със Съединението на България

Безплатни пешеходни турове за варненци и посетители на града ще се проведат на 5-ти и 6-ти септември във връзка Съединението на България, съобщават от Туристическия информативен център във Варна.

Беседите ще са с професионален екскурзовод на български и ще разкрият повече от историята на морската столица, обвързвана с празника. Групите ще се събират в 10.30 ч. в Туристическия информативен център.

Пешеходният тур на 5-ти септември ще премине от Туристическия информативен център, през централния площад „ Независимост “, ул. „ Преслав “ до ЖП гарата. Турът на 6-ти септември ще прегледа постройката на Държавния списък, паметната плоча на Княз Александър Батенберг, къщата на телеграфиста Стефан Бабаджов и паметника на починалите приморци в Сръбско-Българската война (1885 г.).

Организатор на обиколките е Община Варна, в съдействие със Съюза на екскурзоводите в България. Записвания могат да бъдат направени на  тел. +359 52 820690, e-mail: [email protected].

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР