Безплатни лекарства за деца до 14 години и безплатни учебници

...
Безплатни лекарства за деца до 14 години и безплатни учебници
Коментари Харесай

Нинова в Жабокрек: Безплатни лекарства и учебници и замразяване на цените на газа

Безплатни медикаменти за деца до 14 години и безвъзмездни учебници до 12-ти клас даде обещание пред събралите се социалисти в местността Жабокрек край Рилския манастир водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя взе участие в обичайния събор на локалните социалисти, отдаден на 78 години от акцията на Рило-Пиринския партизански отряд в местността.

Нинова регистрира, че левицата е свършила доста " в тези комплицирани седем месеца на присъединяване в ръководството, с още по-сложни сътрудници " и заявява, че е подготвена да продължи да работи за политическа, икономическа и обществена непоклатимост, от каквато има потребност страната. Нинова уточни още, че Българска социалистическа партия ще упорства през септември за нарастване на майчинството, което да следва нарастването на минималната работна заплата, и ще излезе с предложение за необлагаеми приходи на младежите до 26-годишна възраст.

Първото, което ще създадем, е да замразим цените на газа, както направихме през февруари за цените на тока за семействата, уточни Нинова. Тя добави, че в целите на Българска социалистическа партия е и обезпечаването на поддръжка за социално- и енергийнослабите. През последните седем месеца в ръководството ние бяхме виновните, рационалните и мъдрите към страната и към народа си, сподели още Нинова.

По отношение на оферти от Станимир Трифонов референдум за президентска република, Нинова уточни, че това става с решение на Велико национално заседание и напомни, че ни предстоят избори за нормално. " Това е опит на Има Такъв Народ да влязат в идващия парламент ", сподели Нинова.

В събитието през днешния ден участваха социалисти от София, Благоевград, Перник, Дупница и Кюстендил.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР