Безплатни консултации за спортисти ще проведе от 17-ти до 31-ви

...
Безплатни консултации за спортисти ще проведе от 17-ти до 31-ви
Коментари Харесай

Две седмици безплатни консултации за спортисти в Пловдив

Безплатни съвещания за спортисти ще организира от 17-ти до 31-ви май 2022 година екип от експерти по физикална и рехабилитационна медицина, неврология, ортопедия и травматология в МЦ по рехабилитация и спортна медицина I (МЦРСМ I) в Пловдив, правоприемник на Спортния диспансер.

Организираме ги във връзка Националния ден на спортиста - 17-ти май, сподели шефът доктор Влатко Глигоров. Той означи, че от прегледите могат да се възползват както хора, неотдавна претърпели спортни контузии, по този начин и страдащи от хронични.

Едни от постоянно срещаните контузии при интензивно трениращите са навяхванията, мускулното скъсване, тендовагинитите (от групата на дистрофиите), скъсване на менискус. Значително по-рядко се регистрира увреждане на периферни нерви, отворени рани, бурсити и други, изясни доктор Глигоров.

Той съобщи, че центърът има дълготраен опит в обслужването на дейни спортисти, който е в основата на актуалната активност. Особено потребна е високата експертност в региона на функционалната диагностика, физическото развиване на подрастващите, биостимулирането и спортният травматизъм. Бившият Спортен диспансер е оборудван с съвременна инсталация, която подсигурява доста положителни благоприятни условия за диагностика и лекуване на пациентите.

Желаещите да се прегледат би трябвало авансово да си запишат час на тел: +359 87 7054110. От тях няма да се изискват посоки от фамилните лекари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР