Безплатни ехографски изследвания на щитовидна жлеза ще се провеждат в

...
Безплатни ехографски изследвания на щитовидна жлеза ще се провеждат в
Коментари Харесай

Безплатни изследвания на щитовидна жлеза в УМБАЛ Бургас

Безплатни ехографски проучвания на щитовидна жлеза ще се организират в медицинския център на УМБАЛ Бургас - МЦ " Св. Николай Чудотворец " през януари.

Профилактичното проучване ще се прави от доктор Стефка Стефанова, специалист-ендокринолог. Целта му е ранна диагностика на промени в жлезата, които могат да бъдат знак за заболяване.

Изследването е предопределено най-много за дами на възраст сред 18 и 65 години, защото при дамите болесттите на щитовидната жлеза са по-често срещани.

При към 25% от популацията се откриват възли на щитовидната жлеза. От тях към 5% са недоброкачествени. Открити в ранен етап те са изцяло лечими. В множеството случаи хората не усещат и не подозират съществуването на възли. Откриването е допустимо единствено при ехографско проучване.

Изследването се прави единствено с авансово записан час на тел. 0879 545034. Записванията са всеки работен ден сред 11 и 13 ч. Часовете се дават до привършване, направление от персонален доктор не е належащо. МЦ " Св. Николай Чудотворец " се намира в Новия корпус на УМБАЛ Бургас, входът е през съществена регистратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР