Безплатна психологическа помощ за родители и техните деца от Украйна,

...
Безплатна психологическа помощ за родители и техните деца от Украйна,
Коментари Харесай

„Подари усмивка“ с психологическа помощ за украински граждани

Безплатна психическа помощ за родители и техните деца от Украйна, пребиваващи на територията на област Хасково, дава основаната в Димитровград фондация „ Подари усмивка “.

Това изясни от фондацията Наталия Делчева, която по специалност е обществен възпитател и психолог.

Днес Делчева даде първа консултация на майка с дете, в което по думите на майката се вижда тревога. Срещата сред тях се състоя в Областна администрация – Хасково, където и отсега нататък, когато е належащо, ще бъдат обезпечавани пространства, с цел да се правят сходни съвещания.

В взаимозависимост от съответната обстановка, може да отиваме при хората, те да идват при нас или на друго несъмнено място, с цел да ги улесняваме оптимално. Психологическата помощ ще е както за родители, по този начин и за техните деца. Заниманията може да бъдат самостоятелни и групови. Ако се откри еднотипна тревога, е допустимо да се организират групови срещи. Имаме подготвеност да подготвим такива през пролетната почивка, както и последващи – съботно-неделни, като за задачата хората би трябвало да изявят предпочитание. Независимо от формата, смисълът е да се смъкна напрежението от децата, с цел да се върне доколкото е допустимо нормалността в детството им. Нашите доброволци са в подготвеност да се включат, добавя от фондация „ Подари усмивка “.

При нужда от психическа помощ, за контакти с Наталия Делчева, тел. 088 577 9742, както и на Facebook страницата на фондация „ Подари усмивка “, на следния линк:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР