Безплатна прожекция на детски филмчета, куклен спектакъл, премиера на книжки

...
Безплатна прожекция на детски филмчета, куклен спектакъл, премиера на книжки
Коментари Харесай

Богата програма за децата в Бургас на 1 юни

Безплатна прожекция на детски филмчета, куклен театър, премиера на книжки в новата библиотека, работилнички за картини на пъстър пясък и въздушни пумпали в ПланетУм, занимателни игри и фокуси в Зоопарк Бургас, празничен концерт на сцена „ Охлюва ” с присъединяване на обичания воин на най-малките Мики Маус и приказни феи са единствено част от многото начинания, проведени във връзка утрешния Ден на детето в Бургас, оповестиха от Общината.
Интересните и постоянно настоящи приказки за „ Бамби ”, „ Лейди и скитника ” и „ Снежанка и седемте джуджета ” започват празничната стратегия в постройката на новата библиотека от 11 до 14 часа, в Зрителната зала. Инициативата „ В детството на мама и тати ” от 15.00 часа ще показа пред малчуганите детски филмчета от остарели ленти. Така децата ще се върнат обратно в детството на родителите си, доста преди новите технологии да навлязат в всекидневието ни. В програмата са включени 13 филмчета, измежду които „ Бременските музиканти ”, „ Петльо и врабчето ”, „ Приключенията на барон Мюнхаузен ” и други Празничната стратегия в Центъра за модерно изкуство и библиотека продължава със срещата на сладкодумната Мирела Костадинова, която ще опише за книгата си „ Червени мишки “ от 17.00 часа.
 Казанлък с празнична стратегия за 1 юни Казанлък с празнична стратегия за 1 юни
По мотив 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Казанлък, взаимно с Дневен център за деца с увреждания, МКБППМН, провежда з...
По традиция и Авиомузей - Бургас се включва с изненади за 1 юни. Утре всички деца ще имат опция да посетят забавната експозиция, в която са събрани летателни апарати от гражданската, военната и селскостопанската авиация, както и изложбата „ България и космосът ”. Входът е безвъзмезден, самодейността е подкрепена от МЛ " Лина ". Четири специфични работилнички са подготвили в теоретичен център ПланетУм в Морска гара. Те са разграничени в два модула от 10 до 14 години - ателие за направа на самолети и хранилки за птици, а вторият модул включва разработване на картини от пъстър пясък и въздушни пумпали и ще се провеждат от 15 до 20 часа. Входът е безвъзмезден.
Приказни феи с атрактивни рокли с крилца ще посрещат малчуганите на открита сцена „ Охлюва ” от 17.30 часа. Тогава с доста песни, танци и игри деца и родители ще отбележат най-чакания празник 1 юни. За най-любознателните ще има викторина с дарове книжки, бои, тебешири.
Зоопарк Бургас / ZOO Burgas са подготвили специфична празнична стратегия със занимателни игри и фокуси. Началото е в 12:00 часа. Пътуването с корабче до остров Света Анастасия също е прелестна концепция за празника. Часовете на отплаване са 10.00, 13.30 и 15.00 часа.
Куклен спектакъл - Бургас ще показа " На приказки с Топчо " - куклен театър. Мястото е Експозиционен център „ Флора Бургас “, начало в 18.00 часа.
 Размяна на играчки на 1 юни във Варна Размяна на играчки на 1 юни във Варна
По мотив Деня на детето във Варна ще се организира самодейността „ Размяна на играчки “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус&l...
ИЗГРЕВ ПАРК ФЕСТ - #101 СЛЪНЦА - Четвъртото издание на фестивала ще предложи доста занимания и забавни креативен провокации. Мястото е парк " Изгрев ", начало в 17.00 часа. В програмата са включени представянето на детската брошура „ Формула за благополучие ”, майсторски клас по креативно писане, галерия, занимания за кучета, зумба и други
Събитията са подкрепени от Община Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР