Безплатна петгодишна гаранция за избрани модели фотоапарати, обективи и видеокамери

...
Безплатна петгодишна гаранция за избрани модели фотоапарати, обективи и видеокамери
Коментари Харесай

Остават само няколко дни, за да се възползвате от страхотното предложение на Panasonic!

Безплатна петгодишна гаранция за определени модели фотоапарати, обективи и видеокамери на Panasonic

Предложението е годно до края на август

Нищо не може да бъде по-лесно! Всеки, който закупи фотоапарат, обектив или видеокамера Panasonic и записва покупката си на уеб страницата, ще получи петгодишна гаранция. Процедурата е облекчена и лишава няколко минути. След осъществяването й, ще бъде изпратено удостоверение за гаранцията под формата на документ в pdf формат.

Един от фотоапаратите, включени в това особено предложение, е Lumix G80, който прави отлични фотоси и е съвършен за снимане на 4K видеоклипове. Двойната стабилизация на облика и устойчивото на атмосферни въздействия тяло, му обезпечават оптималната еластичност даже при комплицирани външни условия.

Компактният Lumix FZ2000, който има 1-инчов заснемащ датчик и 20-кратно оптично доближаване, е друго отлично устройство. Неговият въртящ се екран ще ви разреши да уловите идеалното изображение даже при най-трудните условия!

Lumix GX800 е предопределен за тези, които са непрекъснато в придвижване и се нуждаят от плътно, само че многофункционално устройство. Той има накланящ се визьор, който дава опция да се вършат 4K селфита, както и изскачаща мълния, която се отваря при нужда. Лек, грациозен и съвършен за пътешестване.

Изключителният телеобектив Lumix G H-FSA100300 е съвършен за запис на спортни събития с бързи придвижвания и даже за снимане на животни, до които нормално е мъчно да се приближите. За разлика от обичайните обективи, обективите Lumix G като този са дребни, леки и могат да се държат с една ръка.

Фантастичната видеокамера Panasonic HC-VXF990 може да бъде употребена за снимане освен на отлични видеоклипове, само че и на впечатляващи 4K фотоси. EVF визьорът и функционалността Кинематографичен резултат (Cinema Like Effect) дават опция за реализиране на в действителност професионални резултати.

Това са единствено част от чудесните устройства, включени в специфичното ни предложение. Всеки, който се интересува, може да посети уеб страницата ни допустимо най-скоро, с цел да получи повече информация по отношение на специфичното ни предложение.

Пълен лист на устройствата, включени в специфичното предложение, можете да намерите тук.

Условията на специфичното предложение можете да намерите тук.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР