БЕЗПЛАТНА АГЕНЦИЯ FRENZY – Периодът на законово подправяне на NFL

...
БЕЗПЛАТНА АГЕНЦИЯ FRENZY – Периодът на законово подправяне на NFL
Коментари Харесай

Бюлетин на Fox News Sports Huddle: Безплатната агенция на NFL започва на висока предавка, избухва меле в колежанския баскетбол

БЕЗПЛАТНА АГЕНЦИЯ FRENZY – Периодът на законово подправяне на NFL въодушеви голям брой хитови покупко-продажби, защото тимовете в лигата се стремяха да преоборудват техните съответни описи за сезон 2024.

ПЪРВОТО ДОМИНО – Съобщава се, че куотърбекът Ръсел Уилсън, спечелил Супербоул, се е съгласил с изискванията на едногодишна, другарска договорка със Стийлърс.

СМЕНЯНЕ НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЯТА – Джонатан Оуенс и олимпийката Симон Байлс се готвят да се реалокират във Ветровития град, защото сигурността на NFL се съгласи на договорка с Chicago Bears.

Гардът на Южна Каролина Майлайзия Фулуили (12) прави механически фал, откакто двата тима се скараха на игрището, по време на четвъртата четвърт от мача на шампионата по баскетбол за дами на SEC в Bon Secours Wellness Arena в Грийнвил, Южна Каролина. Неделя, 10 март 2024 година (Ken Ruinard / The Greenville News / USA TODAY NETWORK)

МЕЛЕ – Съперничеството сред Южна Каролина Геймкокс и LSU Тайгърс дос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР