Безплатен портал за полетна информация без аналог в света беше

...
Безплатен портал за полетна информация без аналог в света беше
Коментари Харесай

Полетите – на живо и през телефона: Авиодиспечерите ни с нов онлайн портал


Безплатен портал за полетна информация без аналог в света беше показан през днешния ден в . В него е събрана цялата аеронавигационна информация като въздушното придвижване в действително време, елементи за съответен полет, метеорологични данни и други.

Новата система е насочена към ползвателите на услугите, които дават авиодиспечарите от държавното дружество.

„ Като стартираме от самолетни компании, ползватели на дребни самолети, летища, военновъздушните сили. Системата дава интегрирана информация, огромна по размер, само че във тип, който е комфортен за прилагане “, изясни шефът на РВД Георги Пеев.

„ Тази система ще докара до доста по-високо равнище на сигурност и сигурност, като цяло, при придвижването на въздушни транспортни средства “, добави служебният вицепремиер и министър на превоза Христо Алексиев.

Порталът интегрира и усъвършенства най-хубавите мостри на сходни системи за аеронавигация по света.

„ Ние имаме опит с такива системи в това число и за НАТО, при които се обработват по 8000 обекта всяка секунда “, съобщи изпълнителният шеф на компанията, създала портала Огнян Траянов.

За да забележим какво е времето на Летище София при кацане на аероплан, да вземем за пример, е нужно да си създадем предварителна регистрация.

" Всяка информация за полетите от екрана зад мен е налична и на смарт телефоните ни на адрес Bulatsa.com. Очаква се, базата данни да се надгражда, като се прибавят и още функционалности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР