Безплатен онлайн пробен изпит по български език и литература дава

...
Безплатен онлайн пробен изпит по български език и литература дава
Коментари Харесай

Безплатен пробен изпит по БЕЛ за седмокласници

Безплатен онлайн експериментален изпит по български език и литература дава  възможност за действителна инспекция на знанията на седмокласниците от цялата страна. Изпитът е по настоящия формат на МОН за националното външно оценяване след 7. клас. Всеки възпитаник може да го попълни в комфортно време на 1 и 2 октомври 2022 година Желаещите могат да се запишат за присъединяване тук.

Всички взели участие възпитаници ще получат противоположна връзка за цялостното си показване от специалисти оценители както на тестовата част, по този начин и на отворените въпроси и на преразказа. Изпитът се провежда от издателство Клет България в поддръжка на седмокласниците.

От издателството оферират и съботно-неделен онлайн курс „ М@турата “, който обезпечава ефикасна подготовка за националното външно оценяване по БЕЛ след 7. клас. Курсът започва на 5 ноември 2022 година, а образователния материал ще преподават опитни учители по български език и литература – Калина Пейчева, преподавател в столичната математическа гимназия „ Паисий Хилендарски “ и доцент в Института за български език „ Проф. Любомир Андрейчин “, както и преподавателят по литература Борис Илиев.

„ С наслаждение предоставяме опция на всички седмокласници изцяло гратис да ревизират знанията си с безплатния онлайн експериментален изпит. На всички тях им следва един доста значим миг – националното външно оценяване, от който зависи образованието им в гимназиален стадий и тяхното бъдеще. За нас е значимо да ги подпомогнем с тази самобитна подготовка. След като получат противоположна връзка за представянето им, всички те могат да се запишат за онлайн курса ни за подготовка М@турата “, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

Уроците ще бъдат в действително време всяка събота и неделя от 09:30 до 13:00 ч., като всички участници ще имат достъп и до записи от срещите. Онлайн курсът предлага още редица преимущества, измежду които два пробни изпита по време и в края на образованието, голям брой цифрови запаси за упражнение, онлайн проби и мисловни карти за елементарно асимилиране на материала. Всеки може да се запише, като избере един от двата преференциални разновидността за абонамент, които може да разгледате тук.

На 4 ноември, преди самия старт, ще се състои и онлайн работилница с кариерния съветник Николета Митева, по време на която учениците ще  могат да научат доста за своите гении и за евентуалните направления за ранно кариерно насочване.

Онлайн курсът се състои от 130 образователни часа и ще завърши на 3 юни 2023 година с пробна матура, която още веднъж ще бъде тествана от специалисти оценители и ще покаже на учениците какво е равнището на знанията им в края на курса.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР